PARNOKONVEKCIJSKI APARATI
Rational CombiMaster - brezmejna raznolikost priprave hrane. S pomočjo parnokonvekcijskega aparata RATIONAL CombiMaster se boste sproščeno soočili z zahtevnimi dnevnimi potrebami kuhinjskega vsakdana. S 5 kuharskimi mediji - vroči zrak, para, kombinacija, vario para in Finishing® - vam je na voljo brezmejna raznolikost priprave hrane. Pečenje, cvrenje, pečenje na žaru, kuhanje v pari, dušenje, blanširanje, poširanje in še marsikaj drugega. Vse to le v enem aparatu!
Na izbiro je pet kuharskih medijev z uporabo samo enega gumba.
Para 100°C : Idealen za kuhanje, blanširanje, ter odmrzovanje.Konstantna temperatura v aparatu, ter najbol optimalna nasičenost pare zagotavljata enakomerno in zelo skrbno pripravo hrane.
Vroči zrak 30°C - 300°C : Je najprimernejši medij za pečenje, praženje, gratiniranje ali cvrtje.
Kombinacija 30°C ali 300°C : Kombinacija pare ter vročega zraka preprečuje izsuševanje hrane, zmanjšuje izgubo teže, ter istočasno poskrbi za enakomerno barvo pripravljene jedi...
Vario para 30°C - 99°C : Nežno kuhanje pod 100°C z največjo nasičenostjo pare. S tem medijem uspeti brez težav, v velikih količinah pripraviti celo najbol občutljive jedi, kot so karamelna krema, ribe ali školjke.
Finishing : Kuhanje sveže hrane je kuhinjski vsakdan in povezano z ohranjanjem toplih jedi, naprimer v grelnih pultih in vitrinah. Ohranjanje toplih jedi na tak način pa pomeni izgubo kakovosti. Finishing® v parnokonvekcijskem aparatu CombiMaster pa pomeni, da je sedaj ohranjanje toplih jedi postalo nepotrebno, tudi če pripravljate 10 ali več 100 obrokov. | | |
Combi master aparati so prilagojeni za vsako kuhinjo, v plinski ali električni izvedbi:
• CM 61, kapacitete 6 GN 1/1
• CM 62, kapacitete 6 GN 2/1 – novo!
• CM 101, kapacitete 10 GN 1/1
• CM 102, kapacitete 10 GN 2/1
• CM 201, kapacitete 20 GN 1/1
• CM 202, kapacietet 20 GN 2/1