Pomivalni stroji za belo posodo serije UCLjubitelj čistoče z visoko kapaciteto


Podpultni pomivalni stroji za pomivanje bele posode se ob vsakem postopku pomivanja prilagodijo različnim zahtevam, kot so vrsta in intenzivnost nečistoč in različne oblike posode.


S prilagodljivimi faktorji pomivanja- ąe posebno pritisk, čas, pomivalno sredstvo in temperatura – garantira serija UC odlične rezultate pomivanja in je ob tem prijaznejąa do bele posode.


Sauberes Geschirr

Vario Power

Schluss mit Verschmutzungen

Maximale Kapazität

Čista posoda – sijajen vtis

Stabilnost tudi za lahke kroľnike in posode

Konec s trdovratnimi nečistočami

Maksimalna zmogljivost za pomivanje pločevinastih pekačev in pladnjev

Edinstvena, eliptična pomivalna polja s posebno razvitimi ąobami zagotavljajo maksimalno pokritost povrąin in čistilno moč od zgoraj in spodaj. Za čisto vodo za pomivanje skrbi nov 4-kratni filtracijski luľni sistem s tipalom motnosti.

S funkcijo VarioPower lahko Winterhalter kot edini ponudnik regulira tlak pomivanja. Z izbiro ustreznega standardnega programa ostaja lahka posoda zanesljivo na svojem mestu in se do čistega pomije.

Posebno konfiguriran program omogoča pomivanje z zelo visokim tlakom in zagotavlja, da se tudi zelo nečista posoda higiensko čisto in hkrati gospodarno pomije.

Za ročno pomivanje te posode boste potrebovali precej časa, vode in energije. Na tem mestu se izplača uporaba pomivalnega stroja UC-XL z večjo globino pomivalne komore. S tem strojem je pločevinaste pekače in pladnje mogoče gospodarno in higiensko pomiti.

vir: www.winterhalter.si