KAJ JE ŠE POLEG KAKOVOSTNE OPREME PRIZNANIH PROIZVAJALCEV ZELO POMEMBNO?

 

Vsekakor dober in kvaliteten pooblaščeni servis gostinske opreme s hitrim odzivnim časom.

SEGON ŠKET servis gostinske opreme vam to zagotavlja več kot 30 let. Okvare ali napake na opremi vam odpravimo še isti dan oziroma najkasneje v roku 24 ur. Zagotovo si upamo trditi, da je naš servis gostinske opreme med najboljšimi v Sloveniji, kar potrjujejo naše reference, ki obsegajo več kot 1000 zadovoljnih naročnikov, ki lahko računajo na nas takrat, ko nas najbolj potrebujejo.


Naš moto pri prodaji gostinske opreme je:


KAKOVOSTNA GOSTINSKA OPREMA JE DOBRA LE, ČE ZANJO SKRBI KAKOVOSTEN SERVIS.

 


Posebne storitve našega podjetja:

- celostna obnova plašča plinskih in električnih kotlov z zamenjavo varnostne armature

- popravilo univerzalnih strojev Feuma, Krefft

- popravilo salamoreznic

- popravilo paličnih mešalnikov in kuterjev

- brušenje diskov in noževSEGON SVETUJE

 

1. Nasvet
Pri nakupu gostinske opreme se odločite za kvalitetno opremo, za katero vam prodajalec lahko nudi originalne rezervne dele in hiter pooblaščeni servis v vaši neposredni bližini in se tako izognite morebitnemu nezadovoljstvu zaradi zastoja del in stroškov, ki s tem nastanejo.

 

2. Nasvet
Poceni oprema je dvakrat kupljena. Ko se odločite za poceni opremo imejte v mislih, da boste to opremo kmalu kupovali še enkrat. Kvaliteta je pri takšni opremi vedno vprašljiva, da o servisih, ki vam jih prodajalci takšne opreme nudijo sploh ne govorimo. Ponavadi servisa ni in vse kar vam ostane je grenak spomin na obljube prodajalca. Izognite se nezadovoljstvu in zaupajte izvedbo vaše profesionalne kuhinje pooblaščenemu prodajalcu in serviserju kakovostne gostinske opreme, WINTERHALTER, KOGAST, RATIONAL, ICEMATIC, TEHNODOM, FEUMA, KREFFT, ROBOT COUPE ter ostali. Vse to vam nudimo v podjetju SEGON ŠKET.