VEČNAMENSKE PONVE

KOGAST


Električne večnamenske ponve


External link opens in new tab or window

Namenjene so za pečenje mesa, rib in zelenjave (kot žar plošča) ali za pripravo omak, golažev in podobnih jedi ter za dušenje oz. praženje mesa, zelenjave in riža.


Ponve imajo posode velikosti GN1/1 ali GN 2/1. Dno ponve ThermoPlateCompound zagotavlja zelo enakomerno ogrevanje kuhalne površine. Dno posode je narejeno iz posebnega eksplozijsko varjenega jekla (debelina s=15mm). Sestavljeno je iz plasti visoko odpornega nerjavnega jekla AiSi316Ti (s=3mm) na notranji strani posode in iz plasti visoko toplotno prevodnega jekla (s=12mm) na zunanji strani posode, ki omogoča bolj enakomerno prevajanje toplote. Posebna NonStick površinska obdelava posode zmanjšuje prijemanje jedi pri peki. Veliki radiji posode omogočajo lažje čiščenje.


Pri ponvah s posodo GN 2/1 je temperaturna regulacija leve in desne polovice ločena. Termostati omogočajo temperaturno nastavitev ponve od 100 do 300 °C. V aparat je vgrajena tudi termična varovalka, ki pri previsoki temperaturi izklopi električni tokokrog.


Velika izpustna odprtina v posodi omogoča enostavno praznjenje in čiščenje. Pod odprtino namestimo na vodila dodatno posodo GN 1/1, s katero prestrežemo iztekajočo tekočino. GN posodo je potrebno naročiti dodatno.


External link opens in new tab or window External link opens in new tab or windowTehnični podatki ( Električne večnamenske ponve)