VODNE KOPELI KOGAST

 

Električne vodne kopeliToplovodne kopeli v liniji 700 in 900:


  • Natančnejša regulacija temperature (95+3°C)

  • Možna priključitev na centralni računalniški nadzorni sistem v kuhinji

  • Izpolnjevanje HACCP načel

  • "EasyClean" izvedba


Električne vodne kopeli so narejene iz nerjavnega jekla AiSi304. Kopeli imajo zaobljene robove in so prilagojene za vstavljanje ustreznih Gastronorm (GN) posod do globine 200 mm.


Pri liniji 600 vodo ogrevajo grelniki iz nerjavnega jekla, ki so nameščeni v notranjosti bazena. Temperaturo vode regulira termostat, ki omogoča temperaturno nastavitev od 70 do 85°C. Na stikalni plošči je vgrajena tudi kontrolna lučka, ki označuje delovanje grelnikov. Po koncu uporabe se voda iz bazenov iztoči skozi ventil in priloženo izlivno cev v primerno posodo.


Pri linijah 700 in 900 vodo v kopelih ogrevajo silikonski grelniki, ki so nalepljeni na spodnjo zunanjo površino dna kopeli. Takšna namestitev grelnikov omogoča enostavno čiščenje bazena, poleg tega pa se na grelnikih ne more izločati apnenec. Temperaturo oziroma delovanje grelnikov regulira kontrolnik temperature, ki omogoča temperaturno nastavitev od 75 do 96 °C s temperaturno histerezo (vklop-izklop) 3°C. Dodatno so v aparat vgrajeni varnostni termostati, ki izklopijo električni tokokrog, če temperatura preseže zgornjo mejo (to se zgodi, če je v kopeli premalo vode). Kontrolnike temperature lahko priključimo na računalniški sistem, ki omogoča centralni nadzor temperatur v kuhinji.


Po koncu uporabe v bazenu dvignemo prelivno cev in voda izteče v odtok.GN posode morate naročiti dodatno.

 

External link opens in new tab or window External link opens in new tab or windowTExternal link opens in new tab or windowehnični podatki ( Električne vodne kopeli)