UNIVERZALNI KUHINJSKI STROJI
Stroji za predelavo sadja, zelenjave, testa in mesa
- Za vsestransko možno uporabo.
- Visoka zmogljivost, natančno doziranje.
- Zagotavlja dobro kvaliteto predelave.
- Lahka in racionalna uporaba.
- Nerjaveče površine za enostavno čiščenje.
UNIVERZALNI KUHINJSKI STROJ HU 1020 - FEUMA
| Moderen stroj za predelavo sadja, zelenjave in mesa.
|
NAMIZNI UNIVERZALNI KUHINJSKI STROJ SUPRA 6E
Pogonski stroj SUPRA 6e (tudi v kombinaciji s TIMER-jem) | Univerzalni kuhinjski stroj SUPRA zmore to kar do sedaj ni bilo možno. Primeren je za obdelavo od 30 do 200 obrokov.
Obsežen pribor pa omogoča:
|
STROJ ZA LUPLJENJE, IZKOŠČIČEVANJE IN RAZREZOVANJE ASETM-E/2
| Naprava obdeluje sveža jabolka v premeru od 50 do 90 mm in hruške od 50 do 90 mm z dolžino do 80 mm.
Rezila: ASETM-E – Za lupljenje, izkoščičevanje, razrezovanje ter rezanje na rezine (čips)
|
MANJŠI UNIVERZALNI KUHINJSKI STROJ - KREFFT
| PLANETARNI MEŠALEC PR 20 - S
| |||||||||||||||
NAMIZNI UNIVERZALNI KUHINJSKI STROJ KU 2-4 E
| ||||||||||||||||
PRIKLJUČEK ZA REZANJE ZELENJAVE G 23 K • srpast nož, nastavljiv 0 – 6 mm | ||||||||||||||||
MESOREZNICA W 60 N Luknjasti nož 70 mm in komplet 3 nožev: • prednož • križni nož • luknjasta ploščica R70 – 4,5 mm |
NAMIZNI STROJ ZA REZANJE ZELENJAVE - G11
|
|